» Aktiviteiten » Agenda

Locatie:
 Dwingeloo
Tijdstip:
 19.30 uur (gaat niet door)

Helende stilte

(In verband met de coronamaatregelen gaat de meditatiebijeenkomst 'Helende Stilte' van 8 december niet door. Later wordt bekeken of de bijeenkomsten in januari kunnen worden voortgezet).

De werkgroep Bezinning en Inspiratie organiseert vanaf september elke maand een meditatiebijeenkomst in de Nicolaaskerk te Dwingeloo.

Vanuit de drukte van de dag komen we tot rust. Momenten van stilte worden afgewisseld met en ondersteund door rustige muziek en korte teksten. Dan kan het gebeuren dat onze aandacht opengaat naar iets dat ons aanraakt en ontroert. Iedereen die behoefte heeft aan stilte of bezinning, of gewoon stil aanwezig wil zijn in het koor van onze mooie kerk, is van harte welkom.

We beginnen om 19.30 uur en het duurt ongeveer een uur.
De geplande bijeenkomsten zijn: de woensdagen 13 oktober, 10 november, 8 december en 12 januari 2022.
Na afloop is het mogelijk even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.
Wij nodigen je van harte uit.

Als je interesse hebt kun je je opgeven bij:
Immy Zuidema telefoon: 0521 -590089 en mail: immy.zuidema@home.nl
of bij Jacomijn Coumou: telefoon: 0521-593919 en mail: jacomina.coumou@freenet.de

De werkgroep Bezinning en Inspiratie

Helende stilte
datum en tijdstip 08-12-2021 om 19.30 uur (gaat niet door)